Enheder i min vogn:   0
 Log ind  / Opret konto  / 
 • Denmark
 • Valutaer:

  Forsendelse & Retur

  leverings information

  1. Din ordre sendes normalt 12 til 48 timer, når du modtager betaling. Vi leverer din ordre af Australia Post - Worldwide Express Mail Service (Online Tracking). Levering tager normalt 3 ~ 5 arbejdsdage at ankomme.

  2. Sporingsnummeret på din pakke vil blive sendt til dig, når din ordre afsendes. Du kan kontrollere status for din ordre online ved hjælp af dit sporingsnummer.

  3. Uanset hvor mange par du køber i din bestilling. Forsendelsesgebyret bliver automatisk tilføjet til det samlede beløb, når du sender betaling.

  4. Vi kan ikke give din e-mail-adresse til PO'en, så sørg for at give os en gadenavn.

  Uanset om det er tilfældet, vil vi altid sende dig en vare inden leveringsperioden og gøre vores bedste for at forhandle med det relevante prioriterede kurirfirma til din sag.

  Spor din ordre

  Vi har arbejdet med anerkendte rederier en række destinationer, vi servicerer. Inklusive Royal Post er DPD og så videre.

  Når vi leverer en levering, inkluderer vi trackers, så du kan følge dens fremskridt

  Her er linket til hele kurerfirmaet, vi bruger, så du kan spore dine ordrer

  DPD: Http: //Www.Dpd.Co.Uk/Tracking/Tracking.Do
  Royal Mail: Http: //Www.Royalmail.Com/

  International leveringspolitik

  Den internationale ordre er sikker på, at du nyder hurtig og professionel service på grund af vores langsigtede partnerskab, FedEx, UPS, DHL osv., Så selv verdens shipping og emballage USA, Canada, Australien og så videre, Er mulige Sikkerheden uden skade, fordi disse ting er trænet.

  Alle de produkter, vi tilbyder en 15-dages retur- og erstatningsgaranti, læs venligst vilkårene omhyggeligt, hvis du skal returnere din ordre. Dette er vores detaljerede standard returpolitik. Medmindre andet er fastsat i tilbagesendelsesdirektiver, sælger vi anvendelsen af ​​denne standardretlige politik. Specifikke refusions- og returpolitikker og betingelser for produkter skal returneres inden for den angivne tidsfrist for hver vare.

  Vi er glade for at acceptere nogen af ​​følgende omstændigheder, returnerer eller bytter:
  1- Produktfejl
  2 - Leveringsfejl

  Du kan vælge:
  1- Returns Refund: 15 dage refusion
  2- Returudveksling: 15 dages udveksling

  Returproces
  1. Kunden skal kontakte os via e-mail, lad os bekræfte, og så sender vi varen, blev sendt tilbage til alle vores instruktioner til din adresse og et returautorisationsnummer.

  2. Når du har modtaget bekræftelsesmailen, skal du sende os din ordre. Restitutioner i bytte for syv hverdage skal være poststemplet senest, da udvekslingen skal returnere til den en dag og senest 10 arbejdsdage fra modtagelsen.

  Returnerer normer,
  Venligst send e-mail alle krav tilbagevenden. Vælg "Return" som tema. I en besked skal du angive:

  * Dit ordrenummer
  Projekt * (S) du vil vende tilbage
  * Du ønsker at vende tilbage til grunden.
  * Dit produkt efter sporingsnummer er blevet sendt

  3. Når vi afhenter afkastet, finder vi et sporingsnummer. Pakker uden mail til os på forhånd sporing nummer vil blive returneret til kunden.

  4. Bemærk venligst, at den returnerede vare skal være ny og ubrugt og ubrugt tilstand.

  Betydning "nyt og ubrugt", der er ingen ridser, mærker eller pletter på ting, der er tabt eller stjålet, skader på grund af personlig misbrug eller forsømmelse. Bære produkter, etiketter eller i tilfælde af tegn; Og produktet kan ikke være størrelse eller ændres på nogen måde. Vi kan ikke acceptere nogen angivelse af, at den er blevet brugt til returvarer. Produktet er underlagt en afsluttende inspektion inden afleveringsprocessen. Tilbage til produktfasen mangler, og beskadigede produkter vil blive nægtet at vende tilbage til dig, hvis du returnerer varer for fysisk skade på os, vil projektet blive returneret til dig på din bekostning.

  5. Fragt og 5% ikke refunderes kreditkort afgift trækkes fra kredit linjen.

  6. Sørg for, at du vender tilbage. Vi er ikke ansvarlige for fragt.

  7. Produktudveksling: Du kan udveksle dit produkt på vores hjemmeside til lige eller mindre værdi for ethvert andet produkt. Hvis du erstatter en lavere værdi af projektet, returneres saldoen til din konto.

  Aflys ordre

  Hvis du har bestilt en bestilling, og håber at annullere det, bedes du kontakte vores kundeservicerepræsentant hurtigst muligt. Men hvis din ordre er afsendt, kan vi ikke annullere den.