Enheder i min vogn:   0
 Log ind  / Opret konto  / 
 • Denmark
 • Valutaer:

  Fortrolighed

  Denne privatlivspolitik forklarer generelt, hvordan vi beskytter privatlivets fred for dine personlige oplysninger. Dette ville gælde for at give os personlige oplysninger med os for dig.

  Hvilke oplysninger indsamler vi?
  De typer af personlige oplysninger, vi indsamler, afhænger af indsamlingsforholdene og den type tjeneste, du anmoder om fra os til dig. Når du f.eks. Vil købe produkter fra dette websted, samler vi oplysninger, som f.eks. Navn, e-mail-adresse, fragtadresse, faktureringsadresse og andre oplysninger vedrørende dit køb.

  Fordi vi opnår "følsomme oplysninger" for at indstille dit samtykke som krævet i loven, antager vi, at du har accepteret at give dig alle de oplysninger, vi indsamler til brug i overensstemmelse med denne strategi, medmindre du også fortæller os.

  Hvordan vi indsamler oplysninger
  Vi kan indsamle dine personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, når du behandler os via vores hjemmeside, eller når du er i kontakt med folk vi. Vi indsamler ikke personlige oplysninger, uden dit samtykke. Vi mener, at når du gennemfører det nødvendige via dette websted, for at lette handelsfeltet, skal du indtaste dit samtykke til ratifikation.

  Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger
  Vi indsamler generelt oplysninger til følgende formål dine personlige oplysninger:
  1. For at lette dit besøg på vores hjemmeside, produkter og tjenester
  2. For at give dig produkter fra vores ordre
  3. For at give dig oplysninger om vores produkter og serviceoplysninger
  4. At søge vores produkter, tjenester, markedsføring og hjemmeside.

  Nogle personlige oplysninger, vi indsamler, er vigtige, vi kan hvem bruger tjenesten til at identificere præcist. Andre typer personlige oplysninger, vi indsamler, hjælper os med udviklere, der bruger vores service, samt beskriver deres interesser. Dette hjælper os med at levere produkter til at opfylde brugernes behov for denne hjemmeside.

  Offentliggørelse af personlige oplysninger til tredjepart
  Vi kan videregive oplysninger til tredjeparter med henblik på at indsamle oplysninger relateret til formålet eller dine personlige oplysninger, for eksempel at fuldføre transaktionen på dine vegne eller forsyne dig med de produkter, du køber. Vi anvender tredjepartsleverandører til at udføre tjenester for os, herunder entreprenøren, der håndterer personlige oplysninger, vi har. For eksempel er vi for tiden involveret tredjepartsleverandører:

  1. Levering af produkter købt fra dette websted
  2. Levering af elektroniske pengeoverførselsydelser, behandling af kreditkortkonti og relaterede tjenester

  Din personlige informationssikkerhed
  Vi vil fastholde dine personlige oplysninger, vi vil ikke handle, leje eller sælge. Vi træffer alle rimelige foranstaltninger for at sikre sikkerheden for enhver information om dig, som vi har. Personlige oplysninger kan lagres elektroner i vores computersystem. Firewalls, adgangskoder, antivirusprogrammer og e-mail-filtre Seattle, for at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.

  Ændringer i denne fortrolighedserklæring
  Vi kan ændre denne privatlivspolitik for at ændre vores forretningskrav eller loven. Eventuelle ændringer af privatlivspolitikken opdaterer vores hjemmeside, så besøg venligst regelmæssigt denne side for at sikre, at du har vores nuværende privatlivspolitik.

  Løs dit problem
  Hvis dine personlige oplysninger til dig er, hvordan vi indsamler og bruger spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil komme tilbage til din henvendelse eller klage.